martes, 30 de julio de 2013

Estàncies d´estiu a la residència

El nostre centre disposa de places per la realització d’estàncies temporals, amb la possibilitat de passar curtes estades de temps ingressat per diversos motius (descans o malaltia del cuidador principal, recuperació per intervingudes de la persona gran...).
Dintre d’aquesta modalitat es va oferir aquest estiu, amb un acord amb la Diputació de Barcelona, places d’estàncies temporals acollides al programa “Respir”, que aquest organisme porta a terme des de fa temps a la ciutat de Barcelona.
El programa “Respir”, que pertany a la Diputació de Barcelona,  dona suport a les famílies que tenen al seu càrrec persones grans a partir de 65 anys, amb un determinat grau de dependència amb estades temporals en centre residencial durant l’any; en resposta a determinades situacions.
A la nostre residència aquest estiu comptem amb 15 places per la participació en aquest programa, que començaran a ocupar- se a partir d’aquesta setmana. Esperem que tots aquests nous residents tinguin una bona estada a la nostra residència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario