viernes, 23 de octubre de 2015

Torna el Thor!!!!

Hola!!!  Avui us volem ensenyar el Thor, que va venir a veure'ns la setmana passada! I és que la visita d'ell i el seu entrenador Gerard ens fa molta il·lusió.

Amb el Thor fem teràpia assistida amb animals dos matins de cada mes. Ell ens ajuda a millorar les nostres habilitats socials, com l'empatia i l'afectivitat i a relacionar-nos positivament.

La seva presència també ajuda a evocar vivències passades nostres, recordem quan nosaltres també teníem animals, el poble on vivíem, com es deien els nostres animals de companyia, què els hi agradava fer, quin caràcter tenien... Així propiciem els records biogràfics que estaven ocults en la nostra memòria remota i fem una activitat d'estimulació cognitiva. 

Però no només això, amb el Thor també ens divertim ja que el Gerard cada setmana ens porta una activitat diferent per a fer amb ell! 

La darrera que hem fet consistia en reconèixer imatges, recordar ordres i obeïr accions simples.   

Com podeu veure la visita del Thor és una activitat que ens encanta, a part que és molt estimulant per a nosaltres. 

Fins ben aviat Thor!!!

















viernes, 16 de octubre de 2015

Projecte: Coral

Bon dia a tots i totes!
Avui  us volem possar el dia del nostre nou projecta que vam engegar fa ja 3 setmanes!
I és que els dijous en horari de 11 a 13 hores, a la tercera planta d'activitats, vam decidir crear UNA CORAL!

Sí, sí, el que escolteu! Portem 3 setmanes d'assajos i estem preparant quines cançons seran les seleccionades. Més endavant us anirem fent un tast de les sessions de la Coral i quin serà el gran dia en el que podeu venir a veure'ns.

Fins aviat!!!

viernes, 2 de octubre de 2015

Mantenir-se actius

Bon dia a tots i totes!!
avui actualitzem el blog amb una de les activitats d'estimulació cognitiva que hem realitzat aquesta setmana amb el grup de la tercera planta.

Dimarts vam realitzar una activitat d'estimulació cognitiva on no tan sols vam treballar el llenguatge sinó també l'agilitat mental, el treballar a contra rellotge i sobretot, les relacions humanes.

L'activitat consistia en formar paraules a través d'unes lletres que prèviament se'ls hi havia donat a cada parella. Una de les cnsignes va ser que les paraules havíen de tenir com a mínim 4 lletres i un máxim il·limitat de lletres, en funció de les que tinguéssin.
Així doncs, van treballar en col·laboració i van sortir moltes i moltes paraules, extrets de l' ingeni i la comunicació entre parelles.

Com a resultat ens vam mantenir actius i fomentant les relacions entre companys. En definitiva, vam gaudir molt de l'activitat i vam riure amb alguna de les paraules que van formar! I és que aquests nois i noies mai perder l'humor!!!!

La Lluïsa i la Dolors debatint quina paraula formar

La Carmen i la Magda ho tenien molt clar! Cap al....cine!!

La Mercè rumiant noves paraules, la seva parella va haver de marxar

La Montse i la Dora treballant de valent

En Manuel i la Pepi ho tenien difícil amb les lletres que els hi va tocar, però són tot uns cracks!!

L'Encarna i el Carlos rumiant la millor combinació