martes, 22 de noviembre de 2016

DE 1 a 103 AÑOS

Hemos visto en redes sociales muchas cosas sobre la interacción entre las personas Mayores con Mayúsculas , y los niños, los jóvenes, los animales....
Pues ahí queremos llegar...hemos tenido la inmensa suerte de contar con la visita de los niños de la escola bressol TIN TIN y ha sido una experiencia preciosa...




viernes, 14 de octubre de 2016

TEMPS DE FESTES

Despues de las vacaciones hay que volver a las rutinas, pero antes tenemos que celebrar las fiestas de los barrios.

Como no, las que mas nos gustan son les festes de Sants y com cada año hemos salido a visitar las calles engalanadas para la ocasión, y ya veis, no eramos pocos, en la puerta de la residencia nos agrupamos y llenabamos la acera...Vaya aventura

miércoles, 15 de junio de 2016

El Taller de Costura

Avui us ensenyem el que estem fent al taller de costura!

Hi tenim molts residents implicats, la majoria senyores, que disfruten moltíssim tornant a fer coses que s'han dedicat a fer tota la vida. 

Aquí us ho ensenyem!

Son unes cracks!!!!!






viernes, 10 de junio de 2016

Us presentem al Mozart!!!

Aquesta setmana el Thor ha tingut festa i ens ha vingut a visitar el Mozart, un gosset del mateix entrenador amb qui fem teràpia assistida amb animals. 

Ha estat una experiència molt interessant ja que observem que el contacte amb l'animalet genera canvis cognitius i emocionals en els nostres residents. 

- Es redueix l'estat ansiós i l'animalet és un element potenciador del llenguatge en residents que tenen dificultats de comunicació. 


- Es generen noves actituds més amistoses cap a l'animalet, que es veu reflectit amb les altres persones també. 


- És un element lúdic impressionant. Ens divertim moltíssim amb el Mozart! 











Com veieu, el Mozart és atractiu tant per a les persones més deteriorades com per a les persones autònomes. I al personal ens encanta també jeje

Fins aviat amic!


lunes, 2 de mayo de 2016

Preparació de Sant Jordi!


Aquests propers dies us ensenyarem tota la preparació que hem realitzat per Sant Jordi, que no us penseu que tot s'ha fet en un pis-pas!!

A les hores de manualitats hem estat pintant ampolles de vermell i fent-lis ratlles grogues. Sabeu per a què? Segur que sí!

Doncs les hem utilitzat de gerros per a posar en aigua les flors a les habitacions!  Oi que és original? Reciclem, reaprofitem i donem una nova oportunitat a les ampolles d'aigua!

En breu us presentarem més fotografies!  Fins aviat!!!!








viernes, 29 de abril de 2016

SANT JORDI 2016

Bon dia a totes i tots!
El passat 23 d'abril, com ja sabeu, va ser Sant Jordi. Des de la Residència Centre Parc vam voler celebrar aquest dia amb una gran ofrena de cultura, roses i sobretot, moltes ganes i molt d'amor. 
Així doncs vam realitzar un recital de poesia on, participants de les activitats diàries de la residència, van realitzar un poema. A més, vam rememorar a molts poetes i poetises recitant els seus poemes.

Va ser un gran dia ple d'emocions, on aquestes van emergir a flor de pell. A més, hem d'agraïr a l'Associació Amics de la Gent gran i als sus voluntaris el temps que ens van dedicar i les roses que van regalar a cadascun dels residents! 
Passeu, passeu... així va ser la nostra Diada de Sant Jordi!






















BON SANT JORDI A TOTHOM!!!

viernes, 18 de marzo de 2016

Thor-na el Thor!!

Aquesta setmana ha vingut a visitar-nos el Thor, el gosset amb qui fem teràpia assistida. 

Aquesta setmana hem estat a la primera planta, la planta on s'ubiquen els residents amb un major deteriorament cognitiu o que requereixen un ambient més controlat i tranquil degut a les seves patologies i trastorns. 

És impressionant veure les cares d'il·lusió dels residents, i com responen a la visita de l'animal. Persones que rebutgen les relacions socials s'obren amb el Thor, d'altres persones perden la por als gossos, s'estimulen els records i la memòria a llarg termini, s'estimula el llenguatge, els sentits... 

 El Thor ofereix un tipus d'estimulació molt completa, i lo millor és que ens encanta que ens visiti!

Mireu, mireu!













lunes, 8 de febrero de 2016

Carnaval Carnavaaaaaaaaaaaaal!!!!


El dimarts vam celebrar la festa de Carnestoltes, voleu veure'n algunes fotografies? 
Segur que endivineu fàcilment de què ens hem disfressat!
Una abraçada!!







Ja ho sabeu, oi que sí???? Oi que estàvem ben macos??? 
Visca els núvis!!! 







Gràcies per acompanyar-nos en aquesta festa de Carnaval.
 Fins la propera!!!!!