lunes, 23 de marzo de 2015

Una visita molt especial!


Mentre sí i mentres no, us deixem amb una altra de les activitats que hem fet durant aquest mes de març. 

I és que fa uns dies que vam tenir una visita molt especial, va tornar la Shiva, la gosseta!! I molt ben acompanyada!!!! La Shiva i la seva amiga ens van acompanyar durant tot el matí, entreteninr-nos, fent-nos riure i jugar amb elles. 

I és que la teràpia amb animals ensinistrats és molt útil per a realitzar activitats de reminiscència, per les experiènies pròpies del passat, i estimular d'altres capacitats emocionals com l'empatia. 

Us en deixem unes fotos!

























viernes, 13 de marzo de 2015

La primavera arriba a Centre Parc...

Bon dia a tots i totes!!

Com ja sabeu la primavera està a punt d'arribar. A falta d'una setmana per canviar d'estació de l'any, deixem a banda l'hivern per donar pas a aquests tres mesos plens de colors, algria i de vida!
I, com sempre, a Centre Parc ens preparem per rebre la primavera amb els braços ben oberts!
Aquestes darreres setmanes, a les activitats de manualitats, hem estat preparant part de la decoració que lluirà a la nostra residència. 
I és que tots els  participants que formen part del grup de manualitats preparen amb molta il·lusió els treballs que, després, veuran per les nostres parets i sostres. 

Així doncs, com encara queden 7 dies per entrar a la primavera...  Us deixem amb les dents llargues però... lo bueno se hace esperar! Bon cap de setmana!!