viernes, 22 de enero de 2016

Una sortida especial!



El dilluns passat un grup de residents de la Residència Centre Parc vam anar passejant a veure una exposició al CCCB. 

Vam sortir després d'esmorzar, vam agafar el metro i xino-xano vam anar fins al Liceu. Vam fer un passeig per la Rambla, tot recordant la Rambla de les flors com ha canviat i vam passar per davant la Boqueria, que estava preciosa, i, com sempre, plena de gent. 



Després vam continuar fins al CCCB, on ens esperava la Teresa i dues noies més, que ens havien preparatuna exposició de fotografies antigues de l'antiga Casa de la Cartitat, que tots ells coneixien. Vam veure la zona d'estudi, els menjadors, la vestimenta d'època, la roba de les monges... i vam aprofitar per recordar com va ser la nostra infància, com vestíem, com eren els carrers... 
La presentació estava molt ben preparada. Eren fotografies molt grans, pel que tots les veiem perfectament. 




Un cop havent reposat una mica les cames vam anar fins al pati, tot molt ben restaurat i decorat de l'època. Allà hi havia l'església, on els més intrèpits es van acostar a fer-hi una ullada.



I aquí va acabar la nostra expedició. Con esto y un bizcocho, vuelta a casa para la hora de comer jajaja

Moltes gràcies als voluntaris que ens van acompanyar i a la Teresa i a les dinamitzadores per acompanyar-nos durant la visita i atendre'ns amb tanta paciència! 

 


Fins aviat!!

domingo, 3 de enero de 2016

Pájaro que no canta...!

Tal i com us haviem anunciat anteriorment, aquestes festes hem creat una coral amb un grup de residents del centre. Pájaro que no canta algo tiene en la garganta!

És un excel·lent exercici per a demostrar la capacitat d'aprenentatge de la gent gran ja que ser gran no significa que ja no es pot aprendre res més, sinó que amb perseverància i constància ho podem aconseguir tot! I així ha sigut. 

Hem seleccionat entre tots un conjunt de cançons i hem après una cançó actual pel públic més juvenil. El meu avi va anar a Cuba, Perfidia, Amapola, El camino verde, Morena de mi copla... han sigut algunes de les cançons escollides pel grupazo de 16 residents que ha format la coral. I hem afegit la de Boig per tu, que alguns residents no la coneixíen, per donar-li un aire modern. 

Esperem que els assistents us ho passessiu molt bé, així com nosaltres cantant. Estavem una mica nerviosos però els nervis no ens van traicionar!

Mireu mireu...!