martes, 30 de julio de 2013

Estàncies d´estiu a la residència

El nostre centre disposa de places per la realització d’estàncies temporals, amb la possibilitat de passar curtes estades de temps ingressat per diversos motius (descans o malaltia del cuidador principal, recuperació per intervingudes de la persona gran...).
Dintre d’aquesta modalitat es va oferir aquest estiu, amb un acord amb la Diputació de Barcelona, places d’estàncies temporals acollides al programa “Respir”, que aquest organisme porta a terme des de fa temps a la ciutat de Barcelona.
El programa “Respir”, que pertany a la Diputació de Barcelona,  dona suport a les famílies que tenen al seu càrrec persones grans a partir de 65 anys, amb un determinat grau de dependència amb estades temporals en centre residencial durant l’any; en resposta a determinades situacions.
A la nostre residència aquest estiu comptem amb 15 places per la participació en aquest programa, que començaran a ocupar- se a partir d’aquesta setmana. Esperem que tots aquests nous residents tinguin una bona estada a la nostra residència.

viernes, 26 de julio de 2013

MOLTES FELICITATS!

Ahir a la tarda vàrem fer la festa de celebració dels aniversaris de les persones que han fet anys durant el mes de Juny i Juliol.
Va ser una festa en bona companyia, on vàrem ballar, cantar i menjar pastís!
Entre totes i totes els que hem fet anys durant aquests dos mesos hem fet 1985 anys!




viernes, 19 de julio de 2013

Tornem a la Plaça Comas!

Degut a l'èxit que va tenir la sortida a l'exposició franquista de la setmana passada, hem decidit tornar-hi!
Ens hem reunit un grupet de persones curioses i hem decidit aprofitar el bon temps que fa per fer un viatge al passat i recordar alguns dels esdeveniments que vam viure tan aprop. 
Aquí us deixem amb un recull de fotos de la sortida.






sábado, 13 de julio de 2013

Visitem l'exposició "Viure a Les Corts en el primer franquisme"

Aquest divendres passat al matí vàrem visitar una exposició al barri; "Viure a Les Corts el primer franquisme". Aquesta exposició vol reviure els anys de la postguerra des d'una òptica més popular i ciutadana exemplificant-ho en el barri de les Corts.
Va ser un passeig en bona companyia i una bona activitat de reminiscència!


viernes, 5 de julio de 2013

Som creatius!

Aquests dies hem estat deixant volar la nostra creativitat pintant teles de tots els colors. Encara no us podem dir perquè les utilitzarem, però us deixem veure una pinzellada del nostre art. Esperem que us agradi!